CREACIONS

Creacions pròpies realitzades. Accions corporals i peces de dansa contemporània des de la creació instantània i la improvisació. Peces de diferent format i durada, en solitari i en col·laboració amb altres artistes. Projectes de dansa improvisació comunitària.

Co-creacions: Amb Andrés Corchero i Rosa Muñoz (Cia Raravis) a “de San Vito” (2007). Amb la companyia de dansa El Paller en diferents èpoques i espectacles (2008-2016). Amb la cia. Amantis, Lali Álvarez i Ada Vilaró, “Som” (2014). Amb la cia. Teatre de la comunitat, “Temps” (2015).

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

BROTS. La primavera la dansa altera (2019). Guiatge, creació i codirecció, amb Pau Marcos (espai sonor). Creació comunitària multigeneracional. Ü del Bac, Festival Sismògraf. (+)

INTERIOR (2019). Creació i interpretació de peça breu. 12è Festival Pepe Sales, dedicat a Yi Sang.

ACÍ 03 (2018). Improvisació amb Nina Piulats, amb la música i espai sonor de Pau Marcos i David Codina.

ACÍ 02 (2018). Improvisació amb Nina Piulats. (+)

ACÍ 01 (2017). Improvisació amb Pau Marcos, música i espai sonor. (+)

HONEST ON ETS (2016/2017). Creació i interpretació. 

L’AMANT (2017). Creació i interpretació de peça breu. 10è Festival Pepe Sales, dedicat a Jean Genet. (+)

EL TEMPS DE LA PAPALLONA (2016). Cocreació i interpretació. Amb El Paller, Emma Teixidor, Dolors Yglesias i Anna Morera. Música: David Codina i Pau Marcos. Direcció: Emma Teixidor. (+)

ABSENTA (2016). Cocreació i interpretació amb Alba Cabrera. (+)

LOS PERROS (2016). Creació i interpretació de peça breu. Amb Manel Rost (música). 9è Festival Pepe Sales dedicat a Roberto Bolaño. (+)

DE MÉS VERDES EN MADUREN (2015). Direcció i cocreació amb Neus Canalias i Adara Miret, i la música d’en Pau Marcos. Amb persones majors de 65 anys de Celrà i Girona. Creació comunitària. (+)

FET I DIT (2015). Cocreació i interpretació. Amb El Paller, Emma Teixidor i Dolors Yglesias. Música: David Codina i Pau Marcos. (+)

TEMPS (2015). Cocreació i codirecció amb Helena Escuté, Aleix Aguillà i Lali Álvarez (Teatre de la comunitat). Festival Fes+Chapeau. Creació comunitària amb persones majors de 65 anys. (+)

FÍLIA (2015). Cocreació i interpretació amb Adara Miret.

PLORO PER TU (2015). Creació i interpretació de peça breu. Amb Marina Martínez. Música: Pau Marcos i Domènech Surroca. 8è Festival Pepe Sales dedicat a Renée Vivien. (+)

SOM (2014). Cocreació i codirecció amb Lali Álvarez i Ada Vilaró (Cia. Amantis). Associació Alba i Fira Tàrrega. Creació comunitària. (+)

ALMAS, ALES, ARMES (2014). Creació i interpretació de peça breu. Amb Adara Miret, Clàudia Mirambell. Música: Milenrama. 7è Festival Pepe Sales, dedicat a Juan Eduardo Cirlot. (+)

DEJAVIU, MEMÒRIES DE FUTUR (2013). Cocreació i interpretació amb Ada Vilaró i Lali Álvarez. Creació comunitària. Festival Itineràncies 2013. (+)

MEMÒRIA ÍNTIMA COMPARTIDA (2013). Creació i interpretació performance. Festival Domèstica 2013. (+)

BLAT AL SAC (2013). Creació i interpretació. Diàleg escènic amb poemes del llibre El preu del blat, de Josep Riera. (+)

ARRÒS AMB SORRA (2013). Idea i direcció. Cocreació i interpretació amb Mònica Orpí, Natalia Entrocassi, Ines Díaz, Ester Puigdemont i Artestudi. (+)

ESALIÈ (2012). Creació i interpretació.

ÈXTASI, INTRODUCCIÓ… (2012). Creació i interpretació peça breu. Amb Inés Díaz i Natalia Entrocassi. Música: cordes, Dani Ibàñez; veu, Mònica Orpí . 5è Festival Pepe Sales, dedicat a Sta. Teresa de Jesús .

GERMINARAN ELS GEMECS DE TARDOR (2011). Creació i interpretació performance. Festival Itinerànices.

TUQUIYOU (2011). Cocreació i interpretació a espai urbà amb Olga Ramírez. Performance.

ALIÈ (2011). Cocreació i interpretació amb Olga Ramírez.

TRAIENT FERRO AL PONT (2011). Cocreació i interpretació a espai urbà amb Olga Ramírez. (+)

HABITAT (2011). Interpretació. Video creació mapping. Direcció de Núria Font i Toni Mira. (+)

IMMORTALITAT COMESTIBLE (2011). Cocreació i interpretació de peça breu. Amb Olga Ramírez. Música: Sergi Quiñones. 4t Festival Pepe Sales, dedicat a Lluís Vilà. (+)

DIFFERENS? (2011). Creació, direcció i interpretació. Amb Olga Ramírez i Susanna Saguer. Peça breu, Associació Ad’Art (+)

EQUIPATGE SENSE VIATGE (2010). Cocreació i interpretació amb Susanna Saguer. Festival Dansapart. (+)

MOVIVENTS (2010). Cocreació i interpretació amb Marc Egea (música). Adaptació a espai urbà, amb Susanna Saguer. (+)

PRIMER COP (2009). Cocreació i interpretació amb Ada Vilaró i Marc Egea (música). Festival Itineràncies.

SÍNTHESIS (2009). Interpretació. Performance. Creació i direcció: Lluís Sabadell. Música: Xavi Lloses i Lluís Sabadell. Soprano: Laia Frigolé. Viola de gamba: Santi Miron i Pau Marcos. Festival EBENT i Temporada Alta. (+)

AQUÍ AMB TU (2009). Cocreació i interpretació amb Andreu Badii, Roser Puigdevall i Mariona Ortega. Direcció: Andreu Badii.

VET AQUÍ LA DIFERÈNCIA (2009). Cocreació i interpretació. Amb El Paller, Emma Teixidor, Dolors Yglesias, Natalia Entrocassi. Música: Edgar Tarrés. Direcció: Emma Teixidor. (+)

PELL DE TERRA (2009). Creació i interpretació.

TRES SENYORES I UN SENYOR SOFÀ (2009). Cocreació i interpretació. Amb El Paller, Emma Teixidor, Dolors Yglesias, Natalia Entrocassi. Música: Edgar Tarrés.

ÉS AIXÒ, SENZILLAMENT (2009). Creació, direcció i interpretació. Amb Maria Torrentó, Sílvia Perpinyà, Anna Busquets, Eva Rosselló i Laura Curbet.

UP-SIDE-DOWN (2008). Cocreació i interpretació. Amb El Paller, Emma Teixidor, Marie-Louise Flexen, Dolors Yglesias, Natalia Entrocassi. Música: Edgar Tarrés. Direcció: Marie-Louise Flexen i Emma Teixidor.Festival Maçart. (+)

BLAT-ART (2008). Cocreació i interpretació. Amb El Paller, Emma Teixidor, Dolors Yglesias, Natalia Entrocassi. Música: Edgar Tarrés. Direcció: Emma Teixidor. (+)

DE SAN VITO (2007/2009). Interpretació i cocreació. Direcció d’Andrés Corchero i Rosa Muñoz. Amb Diego Anido, Jordi Mas, Pau Bachero i Soren Evinson. Mercat de Les Flors, La Casa Encendida… (+)

DE SAN VITO (2008). Interpretació. Curtmetratge dirigit per Javier Rodríguez. Amb Diego Anido, Jordi Mas i Soren Evinson. 

TRANSFORMARE (2008). Creació i interpretació. Festival Itineràncies.

MARIA (2006). Creació i interpretació.

NENT-NGUT (2004). Performance. Celrà Caminat.

AMB S DE SÍ, 69 (2003). Performance amb Adara Miret. Celrà Caminat.