CREAT

Creacions pròpies realitzades. Accions corporals i peces de dansa contemporània de diferent format i durada, en solitari i en col·laboració amb altres artistes. Projectes de dansa improvisació comunitària. (2003-2019)

Amb Andrés Corchero i Rosa Muñoz (Cia Raravis) a “de San Vito” (2007). Amb la companyia de dansa El Paller en diferents èpoques i espectacles (2008-2016). Amb la cia. Amantis, Lali Álvarez i Ada Vilaró, “Som” (2014). Amb la cia. Teatre de la comunitat, “Temps” (2015).

BROTS. La primavera la dansa altera (2019). Guiatge, creació i codirecció, amb Pau Marcos (espai sonor). Creació comunitària multigeneracional. Ü del Bac, Festival Sismògraf. (+)

INTERIOR (2019). Creació i interpretació de peça breu. 12è Festival Pepe Sales, dedicat a Yi Sang.

ACÍ 03 (2018). Improvisació amb Nina Piulats, amb la música i espai sonor de Pau Marcos i David Codina.

ACÍ 02 (2018). Improvisació amb Nina Piulats. (+)

ACÍ 01 (2017). Improvisació amb Pau Marcos, música i espai sonor. (+)

HONEST ON ETS (2016/2017). Creació i interpretació. 

L’AMANT (2017). Creació i interpretació de peça breu. 10è Festival Pepe Sales, dedicat a Jean Genet. (+)

EL TEMPS DE LA PAPALLONA (2016). Cocreació i interpretació. Amb El Paller, Emma Teixidor, Dolors Yglesias i Anna Morera. Música: David Codina i Pau Marcos. Direcció: Emma Teixidor. (+)

ABSENTA (2016). Cocreació i interpretació amb Alba Cabrera. (+)

LOS PERROS (2016). Creació i interpretació de peça breu. Amb Manel Rost (música). 9è Festival Pepe Sales dedicat a Roberto Bolaño. (+)

DE MÉS VERDES EN MADUREN (2015). Direcció i cocreació amb Neus Canalias i Adara Miret, i la música d’en Pau Marcos. Amb persones majors de 65 anys de Celrà i Girona. Creació comunitària. (+)

FET I DIT (2015). Cocreació i interpretació. Amb El Paller, Emma Teixidor i Dolors Yglesias. Música: David Codina i Pau Marcos. (+)

TEMPS (2015). Cocreació i codirecció amb Helena Escuté, Aleix Aguillà i Lali Álvarez (Teatre de la comunitat). Festival Fes+Chapeau. Creació comunitària amb persones majors de 65 anys. (+)

FÍLIA (2015). Cocreació i interpretació amb Adara Miret.

PLORO PER TU (2015). Creació i interpretació de peça breu. Amb Marina Martínez. Música: Pau Marcos i Domènech Surroca. 8è Festival Pepe Sales dedicat a Renée Vivien. (+)

SOM (2014). Cocreació i codirecció amb Lali Álvarez i Ada Vilaró (Cia. Amantis). Associació Alba i Fira Tàrrega. Creació comunitària. (+)

ALMAS, ALES, ARMES (2014). Creació i interpretació de peça breu. Amb Adara Miret, Clàudia Mirambell. Música: Milenrama. 7è Festival Pepe Sales, dedicat a Juan Eduardo Cirlot. (+)

DEJAVIU, MEMÒRIES DE FUTUR (2013). Cocreació i interpretació amb Ada Vilaró i Lali Álvarez. Creació comunitària. Festival Itineràncies 2013. (+)

MEMÒRIA ÍNTIMA COMPARTIDA (2013). Creació i interpretació performance. Festival Domèstica 2013. (+)

BLAT AL SAC (2013). Creació i interpretació. Diàleg escènic amb poemes del llibre El preu del blat, de Josep Riera. (+)

ARRÒS AMB SORRA (2013). Idea i direcció. Cocreació i interpretació amb Mònica Orpí, Natalia Entrocassi, Ines Díaz, Ester Puigdemont i Artestudi. (+)

ESALIÈ (2012). Creació i interpretació.

ÈXTASI, INTRODUCCIÓ… (2012). Creació i interpretació peça breu. Amb Inés Díaz i Natalia Entrocassi. Música: cordes, Dani Ibàñez; veu, Mònica Orpí . 5è Festival Pepe Sales, dedicat a Sta. Teresa de Jesús .

GERMINARAN ELS GEMECS DE TARDOR (2011). Creació i interpretació performance. Festival Itinerànices.

TUQUIYOU (2011). Cocreació i interpretació a espai urbà amb Olga Ramírez. Performance.

ALIÈ (2011). Cocreació i interpretació amb Olga Ramírez.

TRAIENT FERRO AL PONT (2011). Cocreació i interpretació a espai urbà amb Olga Ramírez. (+)

HABITAT (2011). Interpretació. Video creació mapping. Direcció de Núria Font i Toni Mira.

IMMORTALITAT COMESTIBLE (2011). Cocreació i interpretació de peça breu. Amb Olga Ramírez. Música: Sergi Quiñones. 4t Festival Pepe Sales, dedicat a Lluís Vilà. (+)

DIFFERENS? (2011). Creació, direcció i interpretació. Amb Olga Ramírez i Susanna Saguer. Peça breu, Associació Ad’Art (+)

MOVIVENTS (2010). Cocreació i interpretació amb Marc Egea (música). Adaptació a espai urbà, amb Susanna Saguer. (+)

PRIMER COP (2009). Cocreació i interpretació amb Ada Vilaró i Marc Egea (música). Festival Itineràncies.

EQUIPATGE SENSE VIATGE (2010). Cocreació i interpretació amb Susanna Saguer. Festival Dansapart. (+)

SÍNTHESIS (2009). Interpretació. Performance. Creació i direcció: Lluís Sabadell. Música: Xavi Lloses i Lluís Sabadell. Soprano: Laia Frigolé. Viola de gamba: Santi Miron i Pau Marcos. Festival EBENT i Temporada Alta. (+)

AQUÍ AMB TU (2009). Cocreació i interpretació amb Andreu Badii, Roser Puigdevall i Mariona Ortega. Direcció: Andreu Badii.

VET AQUÍ LA DIFERÈNCIA (2009). Cocreació i interpretació. Amb El Paller, Emma Teixidor, Dolors Yglesias, Natalia Entrocassi. Música: Edgar Tarrés. Direcció: Emma Teixidor. (+)

PELL DE TERRA (2009). Creació i interpretació.

TRES SENYORES I UN SENYOR SOFÀ (2009). Cocreació i interpretació. Amb El Paller, Emma Teixidor, Dolors Yglesias, Natalia Entrocassi. Música: Edgar Tarrés.

ÉS AIXÒ, SENZILLAMENT (2009). Creació, direcció i interpretació. Amb Maria Torrentó, Sílvia Perpinyà, Anna Busquets, Eva Rosselló i Laura Curbet.

UP-SIDE-DOWN (2008). Cocreació i interpretació. Amb El Paller, Emma Teixidor, Marie-Louise Flexen, Dolors Yglesias, Natalia Entrocassi. Música: Edgar Tarrés. Direcció: Marie-Louise Flexen i Emma Teixidor.Festival Maçart. (+)

BLAT-ART (2008). Cocreació i interpretació. Amb El Paller, Emma Teixidor, Dolors Yglesias, Natalia Entrocassi. Música: Edgar Tarrés. Direcció: Emma Teixidor. (+)

DE SAN VITO (2007/2009). Interpretació i cocreació. Direcció d’Andrés Corchero i Rosa Muñoz. Amb Diego Anido, Jordi Mas, Pau Bachero i Soren Evinson. Mercat de Les Flors, La Casa Encendida… (+)

DE SAN VITO (2008). Interpretació. Curtmetratge dirigit per Javier Rodríguez. Amb Diego Anido, Jordi Mas i Soren Evinson. 

TRANSFORMARE (2008). Creació i interpretació. Festival Itineràncies.

MARIA (2006). Creació i interpretació.

NENT-NGUT (2004). Performance. Celrà Caminat.

AMB S DE SÍ, 69 (2003). Performance amb Adara Miret. Celrà Caminat.

. . . . . . .

Dues etapes formatives. La primera, en interpretació teatral a l’Institut del Teatre. La segona, en dansa contemporània, des de la improvisació, amb Maria Múñoz, Pep Ramis, Lisa Nelson, Hisako Horikawa, Andrés Corchero, Julyen Hamilton, Carme Renalias, Sofia Asencio, Constanza Brncic, entre d’altres. Treballant professionalment en aquest camp, de manera intensa i transformadora, adquirint permanentment coneixements i consciència per guiar tallers i projectes de creació comunitària.