DANSA COMUNITÀRIA

La dansa improvisació comunitària és una eina que obre l’experiència artística al conjunt de la societat, especialment a realitats humanes diferenciades, possibilitant una trobada entre el fet artístic, la dansa, i la vivència humana autèntica. Promovent la participació, la creació col·lectiva i un desenvolupament personal i social obert i inclusiu.
Amb aquesta idea proposo tallers, sessions experimentals i processos de creació comunitària, accions que tenen com a objectiu:
– Facilitar la pràctica social de la creació artística, i concretament de l’art de la dansa, com a eina de realització personal i col·lectiva.
– Possibilitar el gaudi del cos i el benestar físic amb una activitat cooperativa i lúdica, sense cap ànim competitiu. Obrint la porta a una consciència corporal plena i integra, sense el predomini de la racionalitat.
– Enfortir els vincles comunitaris a través de l’art escènic i de la dansa en un espai col·lectiu.
– Afavorir una visió positiva de la diferència i de la diversitat com a valors propis i positius de l’essència humana, sense barreres d’edat, gènere o condició física.

Alguns dels processos creatius realitzats han estat: “Brots, la primavera la dansa altera” i “De més verdes en maduren“. En col·laboració amb altres creadores escèniques: “Som” i “Temps“.