SOCCOS

SOCCOS és com un organisme viu en transformació permanent, amb capacitat d’adaptació a les persones i el medi amb els quals interactua. És des d’aquesta naturalesa que SOCCOS facilita el moviment somàtic dels cossos en estat serè i alhora amatent, viu i conscient. SOCCOS és consciència corporal i escolta sensorial, moviment sense control racional de l’acció, expressió lliure i espontània.

SOCCOS obre el camp de la improvisació en dansa contemporània a qualsevol persona, independentment de la seva condició física. SOCCOS possibilita la creació artística des del cos i entre els cossos, de manera instintiva, sense la jerarquia de la racionalitat, deixant via lliure al cos creatiu i holístic, de manera individual i col·lectiva, sense barreres de condició, gènere, estat físic o edat. SOCCOS és creació des de la intel·ligència sensorial, des de l’autenticitat i la vivència de l’instant, on el cos interior i l’espai exterior són en comunió. SOCCOS convida a gaudir del moviment jugant desacomplexadament, amb fluidesa corporal.

SOCCOS ha anat configurant-se a partir de la meva vivència amb la dansa, des del meu cos conscient carregat de vivències ben diverses al llarg dels anys, i amb formació en improvisació en dansa contemporània, Body Weather, Contact Improvisation i Body-Mind Centering. Des de la concepció de l’ésser humà com un tot intel·ligent i sensorial he anat creant el que denomino SOCCOS, expressió d’existència conscient d’éssers vius en moviment, celebrant la vida i el goig de viure.

SOCCOS és l’eina que dóna forma a projectes de creació comunitària amb persones de qualsevol edat i condició física, sense necessitat d’experiència en dansa. SOCCOS proposa tallers regulars i intensius, dins d’aula i en espais naturals.