SOM TERRA QUE DANSA

Des de la dinàmica SOC COS i les exploracions de Body Weather en entorns naturals, proposo les experiències SOM TERRA QUE DANSA, consciència biotel·lúrica, moviment orgànic, improvisació i dansa comunitària en espais naturals.

SOM TERRA QUE DANSA és una proposta per aprofundir en la nostra naturalesa orgànica, per entrar en comunió amb la vida que dona forma als paratges naturals, des de l’escolta de cos i entorn com un tot integral, per nodrir-nos dels batecs de la Mare Terra en cada una de les seves expressions vives i transformar-ho creativament en moviment i dansa improvisada sorgida des de la consciència biotel·lúrica.

Som vida, som biosfera, som Terra, som éssers vius sotmesos a un constant i progressiu procés de desnaturalització que ens vol allunyar de la nostra essència biològica i comunitària. SOM TERRA QUE DANSA convida a sentir-nos vives, partícips de la biosfera, per transformar en dansa la consciència de pertànyer a l’excepcionalitat de la vida, celebrant la nostra existència.

SOM TERRA QUE DANSA es durà a terme inicialment en espais naturals de les comarques gironines, a la Garrotxa, a l’Empordà, a les seves muntanyes, boscos i clarianes, a les cales i platges, als penya-segats. Escoltarem, observarem, contemplarem i sentirem la vida en el seu estat més natural i salvatge. Tocarem, palparem, reconeixerem i acaronarem als arbres, les pedres, la terra, la molsa, l’aigua, l’aire… Abraçarem la vida que som i la que ens acull. Deixarem que aparegui el moviment sensorialment, sense judici ni interpretació racional, dansarem cadascuna com li plagui, i gaudirem de la dansa comunitària.