TALLERS DE CUINA VEGETARIANA MEDITERRÀNIA

Els tallers de cuina del curs 2019-2020 s’havien aturat, com tantes altres coses, pel confinament imposat per ordre governamental. Estava previst que es reprendrien el mes de juny per poder recuperar les sessions pendents, però finalment això no ha estat possible, ja que les condicions de “seguretat sanitària” que es veuen obligats a exigir els centres cívics de Girona entren en contradicció directa amb la filosofia que mou els meus tallers i la meva vida.

Per aquest estiu i pel curs vinent 2020-2021 continuaran les mateixes condicions i la limitació de llibertat amb l’argument sanitari, mancat de fonament científic. Per aquest motiu no programaré de moment cap taller de cuina a centres cívics.

. . . . . . . . . . . . .

TALLERS CUINA CURS 2019/2020

CUINA CREATIVA

Receptes creatives per a àpats especials, o per quan us plagui. Plats originals, saborosos i nutritius. Una cuina per gaudir el goig gastronòmic reduint la petjada ecològica. Amb productes de temporada i de proximitat, ecològics. Propostes de plats ovo-lacto-vegetarians i vegans, basats en la cuina catalana i mediterrània. Cuinant sabors d’amor a la terra. Nou curs, noves receptes.

Taller quinzenal a Centre Cívic Barri Vell de Girona
Els dissabtes, de 10,30 a 13,00 h. Inici del Taller: 9 de novembre
Dates de les 13 sessions. 2018: 9 novembre, 23 novembre, 21 desembre. 2019: 11 gener, 25 gener, 8 febrer, 15 febrer, 29 febrer, 14 març, 28 març, 18 abril, 9 maig, 23 maig.
Dues o tres receptes per sessió, tastet de tots els plats, receptes per escrit.
Inscripcions a través web Ajuntament Girona

. . . . . . . . . . . . .

TALLER CUINA, CANVI, CLIMA

Idees bàsiques i receptes per a una alimentació quotidiana més ecològica i econòmica. Amb productes de temporada i de proximitat. Reduint petjada ecològica, reduint residus. Sense augmentar la despesa en alimentació. Cuina mediterrània, receptes ovo-lacto-vegetarianes, i també veganes. Plats saborosos i nutritius. Prioritzant la producció ecològica, fomentant la nostra pagesia. Cuinant sabors d’amor a la terra, tenint cura del planeta.
Dues o tres receptes per sessió, tastet de tots els plats, receptes per escrit. Taller impartit per Isidre, xef per Gaia.

Taller quinzenal a CENTRE CÍVIC BARRI VELL de Girona
Els dijous, de 19,00 a 21,00 h. Inici del Taller: 3 d’octubre
Dates de les 14 de sessions. 2018: 3 d’octubre, 17 octubre, 14 novembre, 28 novembre, 12 desembre. 2019: 9 gener, 23 gener, 6 febrer, 20 febrer, 5 març, 19 març, 2 abril, 16 abril, 30 abril.
Amb ingredients i tastet inclosos.
Inscripcions a través web Ajuntament Girona

. . . . . . . . . . . . .

TALLERS CUINA CURS 2018/2019

TALLER DE CUINA D’ESTIU A GIRONA

Els dimarts del mes de juliol cuinarem plats saborosos amb ingredients d’estiu, crus i cuits, amb receptes fresques i nutritives que no demanen massa estona d’elaboració. Plats per menjar a casa, i també per emportar-se’ls i menjar-los a l’aire lliure. CUINA D’ESTIU, amb aliments de temporada i de proximitat, cuina ecològica, sabors i aromes mediterranis, cuina creativa.
Els dimarts, 2, 9, 16 i 23 de juliol 2019. L’horari, de 18,00 a 20,30 h, al Centre Cívic Barri Vell de Girona.
Inscripcions obertes a partir del 17 de juny a través del web d’inscripcions de l’Ajuntament de Girona. Places limitades.
Amb ingredients i tastet inclosos.
Inscripcions a través web Ajuntament Girona.

. . . . . . . . . . . . .

CUINA NADALENCA

15 de desembre 2018, taller monogràfic de plats nadalencs, per poder gaudir d’un bon àpat vegetarià a les festes de Nadal. Receptes basades en la cuina de casa nostra, la cuina catalana i mediterrània, en versió vegetariana, i també vegana. L’horari, de 10,30 a 13,00 h.
Amb ingredients i tastet inclosos.
Inscripcions a través web Ajuntament Girona.

. . . . . . . . . . . . .

CUINA VEGETARIANA MEDITERRÀNIA CREATIVA

Taller de cuina creativa vegetariana mediterrània. Cuinarem amb els aliments de temporada i de proximitat, els que trobem al mercat, preferiblement amb els que provinguin de prop de Girona. Farem cuina mediterrània, sense fórmules o aliments exòtics. La cuina de sempre en versió vegetariana, sense l’ús de carn ni peix, amb una aportació mínima d’ous i làctics, i amb un munt de creativitat. Per gaudir d’una cuina variada, saborosa, aromàtica, plena de color i de vida, sense renunciar al plaer gastronòmic. A cada sessió es cuinaran i tastaran tres receptes.
Imparteix el taller: Isidre Rebenaque CruzGaig.

Centre Cívic Barri Vell Mercadal
Tercers dissabtes de cada mes, d’octubre a juny. De 10,30 a 13,00 h
Vuit sessions. 2018: 20 oct/ 17 nov/ 15 des. 2019: 19 gen/ 16 feb/ 16 març/ 18 maig/ 15 juny.
Amb ingredients i tastet inclosos.
Inscripcions a través web Ajuntament Girona

. . . . . . . . . . . . .

CUINA VEGETARIANA MEDITERRÀNIA QUOTIDIANA

Un taller de cuina bàsica, econòmica, nutritiva, saborosa i fàcil. Receptes bàsiques i fórmules senzilles d’organitzar els àpats de cada dia de manera que obtinguem una alimentació nutritiva, saborosa, fàcil, econòmica i més ecològica. Farem cuina mediterrània, sense fórmules o aliments exòtics. La cuina de sempre en versió vegetariana, sense l’ús de carn ni peix, amb una aportació mínima d’ous i làctics. Per facilitar una alimentació vegetariana quotidiana.
Imparteix el taller: Isidre Rebenaque CruzGaig.

Centre Cívic Ter
Tercer dijous de mes, d’octubre a febrer. De 18,30 a 21,00 h
Quatre sessions. 2018: 18 oct/ 15 nov. 2019: 17 gen/ 21 feb.
Amb ingredients i tastet inclosos.
Inscripcions a través web Ajuntament Girona

. . . . . . . . . . . . .

TALLERS CUINA CURS 2017/2018

TALLERS DE CUINA VEGETARIANA MEDITERRÀNIA A GIRONA

Plats de temporada, tardor, hivern i primavera. A Centres Cívics de Girona.
Tallers de cuina vegetariana mediterrània, nutritiva, saborosa i
econòmica. Amb productes de temporada i quilòmetre 0. Amb aquells
aliments propis de la tardor, quan ens ofereixen el seu major sabor i
valor nutricional.
Cuinarem amb els aliments del temps, els que podem trobar al mercat,
i preferiblement amb els que provinguin de més a prop de Girona.
Farem cuina catalana, mediterrània, sense fórmules o aliments exòtics.
La nostra cuina de sempre, la cuina de mercat en versió vegetariana,
sense l’ús de carn ni peix, amb una aportació mínima d’ous i làctics, i
amb un munt de creativitat.
Donarem les pautes bàsiques per gaudir d’una cuina variada, nutritiva,
saborosa, aromàtica, plena de color i de vida, sense renunciar al plaer
gastronòmic, i de manera econòmica i assequible.

. . . . . . . . . . . . .

CUINA VEGETARIANA MEDITERRÀNIA, PLATS DE TARDOR

Centre Cívic Ter
Dimarts, de 19,00 a 21,00 h
Del 3 al 24 d’octubre 2017

Centre Cívic Barri Vell
Dissabtes, de 11,00 a 13,00 h
Del 4 al 25 de novembre 2017

. . . . . . . . . . . . .

CUINA VEGETARIANA MEDITERRÀNIA, PLATS D’HIVERN

Centre Cívic Ter
Dimarts, de 19,00 a 21,00 h
Del 9 al 30 de gener 2018

Centre Cívic Barri Vell
Dissabtes, de 11,00 a 13,00 h
Del 3 al 24 de febrer 2018

. . . . . . . . . . . . .

CUINA VEGETARIANA MEDITERRÀNIA, PLATS DE PRIMAVERA

Centre Cívic Ter
Dimarts, de 19,00 a 21,00 h
Del 3 al 24 d’abril 2018

Centre Cívic Barri Vell
Dissabtes, de 11,00 a 13,00 h
Del 5 al 26 de maig 2018